E-Postskydd

Skräppost - Virus - Malware

Hot via e-post

Är ni drabbad av skräppost? Eller ännu värre, skickas det virus och falska mail till er som vill lura er till falska sidor för att stjäla er identitet? Attacker riktas nu alltmer mot olika språk, typ svenska, och inte bara mot engelska som har varit det språk som i princip varit det som varit utsatt tidigare.

Mer och mer riktas nu direkt mot svenskar. Falska blocket annonser, phishing siter för banker och så vidare. Och, för att inte tala om all skräppost på svenska, och då i synnerhet det förkastliga casinospammet. För att skydda sig mot detta krävs mer sofistikerade skydd.

Vi erbjuder ett skydd som motar i stort sett alla hot. Falska avvisningar är sällsynta och ni har full tillgång till en karantän där avvisade brev ligger, så att ni i efterhand kan kontrollera om legitima brev fastnat där.

Förstärkt skydd mot skräppost

De flesta e-postskydden är riktade mot engelskspråkiga användare. Nu börjar det också dyka upp svenska spammare (och europeiska) och de traditionella skydden har inte dessa spammare i sina databaser. I det stora hela, på en global nivå, är denna del av spammare liten och går därför under radarn. Globala databaser uppdateras inte med denna information. Spamskydd som kategorierar spam utifrån innehållet i breven, är i regel utformade för det engelska språket. Svensk spam är svårare att kategorisera. Spamskydd som är baserat på signaturer, och som läggs i globala databaser, även här går det svenska spammet under radarn.

Vår tjänst är anpassad för den europeiska marknaden och då däribland den svenska. Vår tjänst har helt andra förutsättningar för att fånga svenskrelaterad skräppost.

Förstärkt skydd mot Malware och Virus

Liksom med skräppost riktas alltfler hot med malware och virus mot svenska användare. Breven är nu utformade på svenska, mot tidigare på engelska vilket gjorde det enklar att uppmärksamma dem. Breven är också utformade för svenska förhållanden. Svenska välkända webbplatser som Blocket, Aftonbladet, svenska banker används nu som lockbeten. Detta hot är det allvarligaste. Man riskerar att lämna ut sina kreditkortsuppgifter, lämna ut tillgång till sitt bankkonto, lämna ut lösenord till alla sina e-postkonton och andra konton man har på internet, man riskerar att få sin identitet kapad.

Detta är som sagt det allvarligaste och även den minst godtrogne faller ibland dit. Vår tjänst fångar de flesta av dessa hot, vår tjänst är som sagt anpassad till europeiska och svenska förhållanden och har därför bättre förutsättningar att fånga dessa.

Vår tjänst....

....är mycket enkel att använda. Ni behöver inte göra några ändringar i er e-postklient, ni kan använda den på vilken dator som helst, med vilken webmailklient som helst, ni behöver inte installera någon programvara, ni behöver inte göra något, alla inställningar är som förut.

Det enda som behöver göras är att peka om er domäns MX record i den DNS ni använder. Det är allt. Efter några timmar kommer ni att uppleva att ni har i princip en spamfri inkorg.

Vår tjänst tecknar ni för ett domännamn. Ni kan sedan skydda ett obegränsat antal e-postadresser.

Vår tjänst fungerar med alla e-posttjänster. Det spelar ingen roll om ni har er e-post via oss, via någon annan webbhotellleverantör, via Gmail, Yahoo, Exchange, Zimbra, alla dessa kan användas med vår tjänst.

Tjänsten är som sagt enkel att använda, dock för den mer ambitiöse och intresserade finns en komplett kontrollpanel att tillgå, där man kan titta på mail som blockerats, ta fram rapporter, vit- och svartlista avsändare och mycket mer.

Beställ NU

Förenkla er vardag, oroa er mindre för e-posthot, beställ den här tjänsten. Ni har ingenting att förlora. Vi erbjuder er 30 dagars ångergaranti. Är ni inte nöjd med tjänsten kan ni ångra er inom 30 dagar och få tillbaka alla pengar. Ni återgår till er gamla e-postserver bara genom att peka om MX för er domän, ingenting annat. Inga gamla mail ligger kvar hos oss (förutom fångade spammail), det finns ingen inlåsningseffekt.

För att riktigt förstå tjänsten kan ni läsa vår manual. Manualen för domänadministratören hittar ni här. Ni kan också låta enskilda e-postanvändare hantera sin karantän och skräppostinställningar, manualen till denna hittar ni här.

För att använda tjänsten behöver ni ha en egen domän som ni har full kontroll över. Ni kan registrera en domän genom oss om ni behöver det. Ni behöver också ha en vanlig e-posttjänst. Saknar ni även det kan ni beställa det hos oss. Registrerar ni en .se eller en .nu domän genom oss följer en e-posttjänst med gratis.

Priset från 35  kr/månad (vid årsbetalning). BESTÄLL HÄR.

Vad säger då våra kunder?

Vår mission är att erbjuda professionella tjänster, kunnig och snabb support. Har vi det?
Detta är vad några av våra kunder tycker.

Framförallt var det ett suveränt snabbt svar jag fick. Det tog inte tre minuter från att min fråga ställts!


Klas, Boxholm

Registrera Domän Svenskt Företag Svensk Support. Alla våra tjänster är anpassade till svenska förhållanden.

Impeccable service, fast and exactly to the point. THANK YOU FREDRIK!Johan, Chatswood

Vi strävar efter att hålla de absolut lägsta priserna för registrering av domännamn och att hålla högsta möjliga tekniska nivå på våra domäntjänster. I våra kompletta paket ingår våra unika tjänster med vidarebefordring av url och e-post, dynamisk DNS och Enkel Hemsida.

Snabb återkoppling och bra/pedagogiskt med en film som visade hur man skulle göra.


Maria, Nordingrå

Ni kan göra allt där, i real-tid. Ni kan bygga och installera servrar, ändra bestyckning på servrar, t.ex. ändra minne och lagring. Ni kan bygga få och stora servrar eller små och många. Ni kan skala ned och upp när ni vill,

Hahaha, nu skojar ni lite? Hur kan man bli bättre än en varaktighet på ett ärende som tog 0 tid? Nja, det är svårt att överträffa :-) Tack så mycket! :-D

Sofia, Göteborg

Avlyssning av e-post och beroenden av USA - Aka NSA och Snowden All vår infrastruktur är oberoende av amerikanska företag och infrastruktur. All vår infrastruktur ligger antingen i Sverige eller i Tyskland. Enkel E-Post ligger på servrar i Tyskland medan samtliga övriga e-posttjänster ligger på servrar i datathallar i Sverige

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän och ni får följande,

  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska. Ni har full kontroll över er domän.
  • DynDNS, e-post, WordPress, Enkel Hemsida INGÅR
  • Unikt! Registrera Alla Världens Domännamn

.se

Från 310 kr

Registrera den Svenska Toppdomänen .SE
Sverige

Registrera

.one

Från 266 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.poker

Från 914 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.in

Från 328 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Indien

Registrera