PUL

Personuppgiftslagen

PUL

Registrera Domän följer Personuppgiftslagen (PUL)

Privatpersoner

När du köper en tjänst här på Registrera Domäns webbplats lämnar du uppgifter om dig själv som Registrera Domän sparar i sin databas.

Registrera Domän behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att Ikasp Nätverkslösningar AB, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att kunna kontakta dig med information om dina tjänster ni har genom oss.

Uppgifter om dig lämnas inte ut till tredje part. Leverantörer till Registrera Domän räknas ej som tredje part, t.ex. olika toppdomänsregistrien.

Dina personuppgifter används för att fullgöra Registrera Domäns åtaganden gentemot dig som kund.

Begäran om registerutdrag

Du har rätt att få information om hur Registrera Domän behandlar dina personuppgifter. Detta görs genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Registrera Domän.

Brevet skickas till:
Ikasp Nätverkslösningar AB
Attn: Registrera Domän
Box 147
135 23 Tyresö

Företag

När du köper en tjänst här på Registrera Domäns webbplats lämnar du uppgifter om dig själv som Registrera Domän sparar i sin databas.

Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att Ikasp Nätverkslösningar AB, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att förbättra Registrera Domäns service och tjänster. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få information om hur dina personuppgifter behandlas.

Dina personuppgifter behandlas hos Registrera Domän i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Du som kund medger att Registrera Domän får tillföra och uppdatera sina kunddatabaser med sådana personuppgifter som utgör en förutsättning för effektiv och god kund- och registervård, som till exempel korrekta namn- och adressuppgifter för såväl post- som telekommunikation.

Uppgifterna kommer att användas för att fullgöra Registrera Domän ABs åtaganden gentemot dig som kund, för att utföra kreditkontroller, informera dig om erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte.

Uppgifter om dig lämnas inte ut till tredje part. Leverantörer till Registrera Domän räknas ej som tredje part, t.ex. olika toppdomänsregistrien.

Du har rätt att ta del av de personuppgifter om dig som finns i Registrera Domäns kunddatabas. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det Registrera Domän att vidta rättelseåtgärder.

Bortagning av personuppgifter

Ett grundläggande krav i personuppgiftslagen är att personuppgifter inte ska bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

Kundkonton hos Registrera Domän tas bort när följande 2 kriterier uppfylls:

  • Inga aktiva tjänster finns och de löpte ut för mer än 2 år sedan
  • Kunden har inte loggat in till sitt Kundkonto på 2 år

När ett kundkonto tas bort, tas alla personuppgifter bort. Dock arkiveras fakturor under 10 år vilket är ett lagkrav.

När ett kundkonto tagits bort måste ett nytt konto skapas, om nya tjänster skall köpas.

Vad säger då våra kunder?

Vår mission är att erbjuda professionella tjänster, kunnig och snabb support. Har vi det?
Detta är vad några av våra kunder tycker.

Framförallt var det ett suveränt snabbt svar jag fick. Det tog inte tre minuter från att min fråga ställts!


Klas, Boxholm

Registrera Domän Svenskt Företag Svensk Support. Alla våra tjänster är anpassade till svenska förhållanden.

Impeccable service, fast and exactly to the point. THANK YOU FREDRIK!Johan, Chatswood

Vi strävar efter att hålla de absolut lägsta priserna för registrering av domännamn och att hålla högsta möjliga tekniska nivå på våra domäntjänster. I våra kompletta paket ingår våra unika tjänster med vidarebefordring av url och e-post, dynamisk DNS och Enkel Hemsida.

Snabb återkoppling och bra/pedagogiskt med en film som visade hur man skulle göra.


Maria, Nordingrå

Ni kan göra allt där, i real-tid. Ni kan bygga och installera servrar, ändra bestyckning på servrar, t.ex. ändra minne och lagring. Ni kan bygga få och stora servrar eller små och många. Ni kan skala ned och upp när ni vill,

Hahaha, nu skojar ni lite? Hur kan man bli bättre än en varaktighet på ett ärende som tog 0 tid? Nja, det är svårt att överträffa :-) Tack så mycket! :-D

Sofia, Göteborg

Avlyssning av e-post och beroenden av USA - Aka NSA och Snowden All vår infrastruktur är oberoende av amerikanska företag och infrastruktur. All vår infrastruktur ligger antingen i Sverige eller i Tyskland. Enkel E-Post ligger på servrar i Tyskland medan samtliga övriga e-posttjänster ligger på servrar i datathallar i Sverige

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän och ni får följande,

  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska. Ni har full kontroll över er domän.
  • DynDNS, e-post, WordPress, Enkel Hemsida INGÅR
  • Unikt! Registrera Alla Världens Domännamn

.se

Från 310 kr

Registrera den Svenska Toppdomänen .SE
Sverige

Registrera

.biz

Från 297 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.golf

Från 866 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.lv

Från 1 199 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Lettland

Registrera