Integritetspolicy

Detta dokument beskriver vilken data som sparas och varför.

.broker 657 SEK
.cab 694 SEK
.consulting 694 SEK
.design 713 SEK
.email 501 SEK
.expert 1 002 SEK
.express 694 SEK
.rehab 694 SEK
.sexy 774 SEK
.support 501 SEK
.tattoo 886 SEK
.tips 501 SEK
.vin 767 SEK
.work 263 SEK
.dental 1 002 SEK
.dentist 1 001 SEK
.amsterdam 885 SEK
.bar 1 271 SEK
.berlin 1 061 SEK
.global 1 077 SEK
.hamburg 1 061 SEK
.london 802 SEK
.nyc 657 SEK
.paris 985 SEK
.uk 254 SEK
.vegas 1 094 SEK
.mba 694 SEK
.science 647 SEK
.art 353 SEK
.shop 748 SEK
.ski 919 SEK
.sport 6 220 SEK
.tennis 1 002 SEK
.baby 1 271 SEK
.bible 2 055 SEK
.bio 1 155 SEK
.ceo 1 587 SEK
.club 200 SEK
.exposed 501 SEK
.fans 1 289 SEK
.hiv 2 762 SEK
.jetzt 499 SEK
.live 555 SEK
.love 434 SEK
.top 269 SEK
.uno 530 SEK
.vip 705 SEK
.film 1 463 SEK
.associates 694 SEK
.center 501 SEK
.press 1 257 SEK
.pw 523 SEK
.solutions 501 SEK
.studio 555 SEK
.sex 1 681 SEK
.xxx 1 681 SEK
.best 1 587 SEK
.fyi 501 SEK
.gratis 312 SEK
.men 647 SEK
.ninja 290 SEK
.one 147 SEK
.rocks 338 SEK
.today 501 SEK
.wtf 694 SEK
.xyz 180 SEK
.casa 316 SEK
.forsale 694 SEK
.land 694 SEK
.rent 1 191 SEK
.blog 434 SEK
.click 293 SEK
.cloud 326 SEK
.computer 694 SEK
.domains 694 SEK
.online 540 SEK
.systems 501 SEK
.auction 694 SEK
.bike 466 SEK
.blackfriday 2 055 SEK
.boutique 694 SEK
.clothing 694 SEK
.guru 466 SEK
.holdings 992 SEK
.menu 781 SEK
.shopping 682 SEK
.singles 682 SEK
.tickets 5 258 SEK
.ventures 1 002 SEK
.cam 681 SEK
.golf 1 002 SEK
.hockey 1 002 SEK
.cafe 694 SEK
.pizza 1 013 SEK
.restaurant 1 002 SEK
.wine 1 002 SEK
.bet 445 SEK
.bingo 1 002 SEK
.casino 1 998 SEK
.game 5 017 SEK
.party 425 SEK
.poker 1 033 SEK

Integritetspolicy

Registrera Domän

Uppdaterad: 2018-10-15

Registrera Domän är en avdelning inom Ikasp Nätverkslösningar AB levererar domännamn, webbutrymme, webbsidor/webbplatser, utbildningar samt andra Internettjänster såsom e-postkonton och vidarekopplingar av domännamn. För att bli kund hos Registrera Domän och utnyttja våra tjänster skall dessa villkor godkännas i sin helhet. Kund är myndig fysisk person eller juridisk person. Om den fysiska personen ej är myndig är dennes målsman ansvarig och dennes underskrift ett måste.

1. Behandling av personuppgifter

Personuppgifter (för- och efternamn, personnummer, adress, telefonnummer och epostadress) som du lämnar till Registrera Domän i samband med med köp av tjänster sparas hos Registrera Domän så länge du är kund och därefter olika lång tid beroende på vad de används till och på hur länge de måste sparas enligt lag. Som exempel sparas betalningsunderlag enligt gällande bokföringsregler och kontaktar du Registrera Domän kundtjänst sparas dina kontaktuppgifter så länge de behövs för att kunna hjälpa dig och därefter ytterligare ett år för att kunna säkerställa spårbarhet.

Registrering av domännamn

Enligt dataskyddslagstiftningen ansvarar de olika domänregistries, genom Registrera Domän, för behandlingen av dina personuppgifter. De personuppgifter som du lämnar till Registrera Domän när du registerar ett domännamn sparas i Registrera Domäns kundregister och i domännamnsregistret för toppdomänen hos respektive registry.

Vilken integritetspolicy som de olika domänregistries har framgår av av våra Allmänna Villkor, https://registrera-doman.se/villkor.php, Appendix A.

2. Ändamål och laglig grund för behandling

Ändamålet med Registrera Domäns behandling av dina personuppgifter är för att uppfylla Registrera Domäns åtaganden enligt avtalet med dig och Registrera Domäns åtaganden enligt gällande registreringsvillkor för de olika toppdomänerna.

Uppgifterna kan komma att behandlas bl.a för att;

  • identifiera dig som kund och kunna hantera betalningar,
  • utveckla Registrera Domäns verksamhet och för att skicka ut nyhetsbrev som kan innehålla information och erbjudanden om Registrera Domäns tjänster,
  • hantera supportärenden och kundundersökningar m.m. och
  • upprätthålla en god kund- och registervård vilket innebär att uppgifterna kan komma att samköras med andra register.

För att Registrera Domän ska kunna behandla dina personuppgifter måste det finnas en laglig grund för detta. Registrera Domän behandlar dina uppgifter för att kunna uppfylla sina skyldigheter enligt avtal med dig och för att kunna uppfylla skyldigheter Registrera Domän har enligt gällande registreringsvillkor för de olika toppdomänerna som Registrera Domän tillhandahåller. Behandling av personuppgifter för kontaktpersoner till juridiska personer (företag), administrativ kontakt, avikontakt och behandling av dina personuppgifter för utskick av nyhetsbrev behandlas på den lagliga grunden berättigat intresse. Om du får betalningspåminnelser via sms behandlas dina personuppgifter efter samtycke från dig.

3. Mottagare av personuppgifter

För att Registrera Domän ska kunna uppfylla sina åtaganden enligt avtalet med dig och gällande registreringsvillkor för samtliga toppdomäner kan samarbetspartners eller leverantörer komma att behandla dina personuppgifter. Registrera Domän kan också samla in uppgifter om dig från dessa.

Registrera Domän samarbetar till exempel med följande samarbetspartners eller leverantörer;

  • Undersökningsföretag för kundundersökningar.
  • Tjänsteleverantör för att hantera betalningar, betalningspåminnelser samt kundsupport.
  • Tjänstleverantör för utbildning av Registrera Domäns personal och utveckling av verksamheten.
  • Tjänsteleverantör för utskick av nyhetsbrev.
  • Leverantör av folkbokföringsuppgifter för att samla in uppgifter om dig för att kunna säkerställa att adressuppgifter är riktiga.

Vissa samarbetspartners eller leverantörer kan ha del av sin verksamhet utanför Sverige eller EU/EES. Om Registrera Domän för över uppgifter till sådana samarbetspartners eller leverantörer säkerställer Registrera Domän bland annat genom avtal att de behandlar och skyddar personuppgifterna enligt gällande dataskyddslagstiftning

5. Utlämnande

Registrera Domän lämnar inte ut personuppgifter om dig som kund till andra än samarbetspartners eller leverantörer men dina personuppgifter kan komma att lämnas om det krävs i lag eller förordning, med anledning av en pågående juridisk process eller efter en tvingande begäran från en myndighet. De uppgifter som då lämnas ut är vanligtvis sådana som behövs för att kunna identifiera och/eller kontakta dig som domännamnsinnehavare.

Dina personuppgifter visas under vissa förutsättningar i domännamnssöktjänsten WHOIS som tillhandahålls av de olika toppdomänerna. De flesta visar numera endast anonym information. Ni kan kontrollera vilken information som visas med vårt Whois verktyg, https://whois.registrera-doman.se/.

6. Dina rättigheter

Du har rätt att kostnadsfritt begära registerutdrag som innehåller de personuppgifter Registrera Domän behandlar om dig.

Du har rätt att begära rättelse av uppgifter som är fel. Du har också rätt att begära att dina uppgifter raderas eller att användningen begränsas, men då måste det finnas stöd för detta i relevant dataskyddslagstiftning

Du har även rätt att invända mot behandling av personuppgifter om det finns förutsättning för det enligt lag. Om dina personuppgifter enbart behandlas på grund av samtycke, har du alltid rätt att ta tillbaka ett sådant samtycke

Du har även rätt att begära ut personuppgifter som du har tillhandahållit i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Om du vill begära rättelse, radering, begränsning av behandling, tillgång till personuppgifter eller använda rätten till utdrag av de personuppgifter du själv lämnat, gör du det hos Registrera Domän dataskyddsombud, på dataskyddsombud@registrera-doman.se.

Vill du inte längre ta emot Registrera Domäns nyhetsbrev kan du välja att avsluta tjänsten genom att använda länken i slutet av e-postmeddelanden eller nyhetsbrev.

7. Om Cookies

Läs mer om cookies https://registrera-doman.se/kakor-cookies.php.

7. Kontaktuppgifter

Har du frågor eller vill lämna synpunkter på hur Registrera Domäns hanterar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Registrera Domän dataskyddsombud på dataskyddsombud@registrera-doman.se.

Du kan också lämna eventuella klagomål om Registrera Domäns personuppgiftsbehandling till Datainspektionen, www.datainspektionen.se.

Vad säger då våra kunder?

Vår mission är att erbjuda professionella tjänster, kunnig och snabb support. Har vi det?
Detta är vad några av våra kunder tycker.

Framförallt var det ett suveränt snabbt svar jag fick. Det tog inte tre minuter från att min fråga ställts!


Klas, Boxholm

Registrera Domän Svenskt Företag Svensk Support. Alla våra tjänster är anpassade till svenska förhållanden.

Impeccable service, fast and exactly to the point. THANK YOU FREDRIK!



Johan, Chatswood

Vi strävar efter att hålla de absolut lägsta priserna för registrering av domännamn och att hålla högsta möjliga tekniska nivå på våra domäntjänster. I våra kompletta paket ingår våra unika tjänster med vidarebefordring av url och e-post, dynamisk DNS och Enkel Hemsida.

Snabb återkoppling och bra/pedagogiskt med en film som visade hur man skulle göra.


Maria, Nordingrå

Ni kan göra allt där, i real-tid. Ni kan bygga och installera servrar, ändra bestyckning på servrar, t.ex. ändra minne och lagring. Ni kan bygga få och stora servrar eller små och många. Ni kan skala ned och upp när ni vill,

Hahaha, nu skojar ni lite? Hur kan man bli bättre än en varaktighet på ett ärende som tog 0 tid? Nja, det är svårt att överträffa :-) Tack så mycket! :-D

Sofia, Göteborg

Avlyssning av e-post och beroenden av USA - Aka NSA och Snowden All vår infrastruktur är oberoende av amerikanska företag och infrastruktur. All vår infrastruktur ligger antingen i Sverige eller i Tyskland. Enkel E-Post ligger på servrar i Tyskland medan samtliga övriga e-posttjänster ligger på servrar i datathallar i Sverige

Fler omdömen här!

Nya Toppdomäner

+ mer

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän och ni får följande,

  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska. Ni har full kontroll över er domän.
  • DynDNS, e-post, WordPress, Enkel Hemsida INGÅR
  • Unikt! Registrera Alla Världens Domännamn

.co.no

Från 552 kr

Registrera den Svenska Toppdomänen .CO.NO
Sverige

Registrera

.live

Från 555 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.uno

Från 530 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.cx

Från 594 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Christmas Island

Registrera